Nye nettsider, ny bloggadresse

30. juni 2014 lanserte NSM nye nettsider på www.nsm.stat.no.

På de nye sidene er bloggen en integrert del av resten av nettstedet, og du finner derfor nye innlegg på www.nsm.stat.no/blogg. Dette betyr også at adressen du er inne på nå, blogg.nsm.stat.no, vil bli faset ut på sikt.

I løpet av de neste ukene vil vi flytte over gamle blogginnlegg til den nye plattformen, men i mellomtiden finner du dem på denne siden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Nye nettsider, ny bloggadresse

 1. Stian says:

  Hei

  Hvor finner jeg rss-versjon av den nye bloggsiden? Finner ikke noe referanser til rss på siden eller i kildekoden. Om dere ikke legger inn det så vil dere miste mange lesere, blant annet meg.

  /stian

 2. Ingen RSS eller Atom på den nye bloggen, ser jeg.

  Vel, det var vel det, da. Det var artig å følge bloggen, men uten en feed blir det for mye pes.

 3. Den nye bloggsiden har ikke RSS! :-( Ingen RSS auto-discovery og ingen lenker til RSS noe sted. Hvordan skal man få vite om nye innlegg?

 4. Hei folkens,

  Takk for innspill! Det er helt korrekt at det per nå ikke er implementert noen RSS-feed på de nye sidene. Dette er derimot noe vi definitivt vurderer, og noe som strengt tatt ikke er en veldig vanskelig sak å få på plass.

  Når det er sagt, så ser vi, i likhet med mange andre, at lesere via RSS har gått ned, spesielt etter at Google la ned sin Reader for et års tid siden. Allerede da skrev analysebyrået Forrester at bruken av RSS var halvert, til rundt 4 prosent av den voksne amerikanske befolkningen, og at “it’s obvious RSS feeds don’t have future” (http://blogs.forrester.com/reineke_reitsma/13-03-15-the_data_digest_usage_of_rss_feeds). Dette er selvfølgelig bombastisk, og kan sikkert diskuteres.

  Blogginnleggene vil bli delt på NSMs LinkedIn-side (https://www.linkedin.com/company/nasjonal-sikkerhetsmyndighet) og på Twitter (@secdefence, @kjetilveire og @frjohnsen, og en egen NSM-konto om kort tid) til vi får en løsning på plass, og vi vil også prøve å speile innlegg på blogg.nsm.stat.no så lenge denne plattformen er tilgjengelig.

Comments are closed.